Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla bölmek

Rüyada tarla bölmek

Rüyada tarla bölmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada tarla bölmek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada tarla bölmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada hamur bölmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Rüyada odun bölmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek böldüğünü görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi ikiye bölmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret eder.

Rüyada yılanı üçe bölmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada pasta bölmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada para bölmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments