Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı bölmek

Rüyada yılanı bölmek

Rüyada yılanı bölmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yaralarına da merhem olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı bölmek gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada yılanı ortadan ikiye bölmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yılanı ikiye bölmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yılanı üçe bölmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, doğru haber almaya, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı ortadan bölmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı bölmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada miras bölmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek bölmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalettir.

Rüyada ekmek böldüğünü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments