Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize uzanmak

Rüyada denize uzanmak

Rüyada denize uzanmak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada denize uzanmak gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada denize uzanmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada deniz kenarında uzanmak karamsarlığa düşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada deniz kıyısında uzanmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mezara uzanmak huzurlu ve sakin bir yaşama, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta uzanmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada yatmak uzanmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada çimenlikte uzanmak çirkin iftiralara uğrayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments