Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarlık almak

Rüyada anahtarlık almak

Rüyada anahtarlık almak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada anahtarlık almak gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Rüyada birine araba anahtarı vermek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada anahtar yutmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak tabir olunur.

Rüyada anahtarlık kaybetmek yepyeni projelerle uğraşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandık anahtarı görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde anahtar görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine anahtar vermek evlatların hayırsız çıkacağına, kazancının günbegün artacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulur.

Rüyada kapıya anahtar takmak makamının sarsılmayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ingiliz anahtarı görmek makamının tehlikeye gireceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, maddi olarak zarar edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments