Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize girip balık tutmak

Rüyada denize girip balık tutmak

Rüyada denize girip balık tutmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize girip balık tutmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada denizden canlı balık tutmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak eğitimlerinin iyi olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak dünya mallarının çoğalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada denizde büyük balık tutmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden balık tutmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden elle balık tutmak kendisine ev alacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde elle balık tutmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek ve balık tutmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments