Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarla kapıyı açamamak

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, hayatının zorlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açtığını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, gönül kapılarını açacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarla kapı açamamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada evin kapısını açamamak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kapı açtığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına inanılır.

Rüyada kapının kilidini açamamak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments