Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı salatalık yemek

Rüyada acı salatalık yemek

Rüyada acı salatalık yemek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada acı salatalık yemek gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Rüyada acı salatalık yemek amaçların gerçekleşmeyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına inanılır.

Rüyada taze salatalık yemek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işarettir.

Rüyada bahçeden salatalık yemek insanlarla arasının açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık yemek görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu salatalık yemek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada salatalık koparıp yemek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık yemek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments