Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize batıp çıkmak

Rüyada denize batıp çıkmak

Rüyada denize batıp çıkmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada denize batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Rüyada denizde batıp çıkmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yüküne ortak olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

Rüyada denize batıp çıkmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada batıp çıkmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa batıp çıkmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamura batıp çıkmak hanesine güneş doğacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak daima secde ve şükür edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek malvarlığının artacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birine çatal batırmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments