Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde batıp çıkmak

Rüyada denizde batıp çıkmak

Rüyada denizde batıp çıkmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hastalanacağına, işlerinden de geri kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada denizde batıp çıkmak sorunlarının sürekli artacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada denize batıp çıkmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada çamura batıp çıkmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işarettir.

Rüyada batıp çıkmak işlerinde berekete kavuşacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa batıp çıkmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulur.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek çok zor günler geçirileceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine iğne batırmak bol kazançlı günler geçireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments