Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden su almak

Rüyada denizden su almak

Rüyada denizden su almak adının ülke dışında yayılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada denizden su almak gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada deniz gibi su görmek huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, borca batacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su deniz görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada su deniz göl görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize su dökmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Rüyada deniz suyuyla yıkanmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments