Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aradığı adresi bulamamak

Rüyada aradığı adresi bulamamak

Rüyada aradığı adresi bulamamak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yarınlara bakacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada aradığı adresi bulamamak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir adres aramak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada adres aradığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adres aramak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adres tarif etmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada adres vermek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada birine adres sormak huzur bulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada kağıda adres yazmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments