Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gezdiğini görmek

Rüyada denizde gezdiğini görmek

Rüyada denizde gezdiğini görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine delalettir.

Rüyada denizde gezdiğini gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada denizde kayıkla gezmek borçların ve dertlerin biteceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, fesada bulaşacağına alamet eder.

Rüyada denizde gezdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, zenginlik kazanacağına, işinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gezmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, insanlara olan güvenin artacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada denizde botla gezmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yatla gezmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments