Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde çekirge görmek

Rüyada denizde çekirge görmek

Rüyada denizde çekirge görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, isteklerini yerine geleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada denizde çekirge gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada denizde çekirge görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çekirgeye basmak dertlerin aşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çekirge görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirge tutmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada çekirgeyi öldürmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tane çekirge görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada yeşil büyük çekirge görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde çekirge görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments