Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde büyük taşlar görmek

Rüyada denizde büyük taşlar görmek

Rüyada denizde büyük taşlar görmek iftiraya maruz kalınacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada denizde büyük taşlar gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada denizde büyük taşlar görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzur içinde yatacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada büyük taş yuvarlamak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz taş görmek onlarla gönül birliği edeceğine, elindeki imkanların artacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet eder.

Rüyada büyük taş görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada büyük taşlı yüzük görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada siyah büyük taş görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak hayallerinin de yarım kalacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments