Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde bol balık görmek

Rüyada denizde bol balık görmek

Rüyada denizde bol balık görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde bol balık gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada denizde bol balık görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada bol balık görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bol bol balık görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Rüyada bolca balık tutmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada bolca balık görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet eder.

Rüyada bol balık tutmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde balık tutamamak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde canlı balık görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments