Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ortasında kaya görmek

Rüyada deniz ortasında kaya görmek

Rüyada deniz ortasında kaya görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz ortasında kaya gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ortasında kaya görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında ada görmek ortaklı işlere girileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin ortasında olmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin ortasında dağ görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada denizin ortasında yürümek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada denizin ortasında bir ev görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz ortasında olmak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments