Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve at görmek

Rüyada deniz ve at görmek

Rüyada deniz ve at görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve at gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada atla denize girmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bereketli bir döneme girileceğine, hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde at görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde beyaz at görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde at görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizi atla geçmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize atlayıp yüzmek çok resmi görevlerde bulunacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında at görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments