Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyu almak

Rüyada deniz suyu almak

Rüyada deniz suyu almak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, huzur ve saadet bulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet eder.

Rüyada deniz suyu almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada deniz gibi su görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu deniz suyu görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet eder.

Rüyada denize su atmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada deniz suyu üzerinde yürümek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret eder.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada denizden kovayla su almak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments