Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize su atmak

Rüyada denize su atmak

Rüyada denize su atmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, verimin kaçacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada denize su atmak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada denize su atmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada denizde takla atmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada balık denize atmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp denize atmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize odun atmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini denize atmak zorlukların son bulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada denize atmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada balığı denize atmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, planlarının gerçekleşeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments