Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ortasında olmak

Rüyada denizin ortasında olmak

Rüyada denizin ortasında olmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada denizin ortasında olmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Rüyada denizin ortasında birini görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz ortasında kalmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin ortasında ev görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada denizin ortasında gemi görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada denizin ortasından geçmek seçkin bir eleman haline geleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada denizin ortasında köprü görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin ortasına ev yapmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine inanılır.

Rüyada denizin ortasında yol görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments