Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ortasında ada görmek

Rüyada denizin ortasında ada görmek

Rüyada denizin ortasında ada görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada denizin ortasında ada gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada denizin ortasında ada görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada deniz ve ada görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada deniz ada görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin içinde ada görmek bunu da herkese ilan edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada deniz içinde ada görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde ada görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adanın battığını görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada adana kebab görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments