Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı kavun görmek

Rüyada acı kavun görmek

Rüyada acı kavun görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş sahibi olunacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı kavun gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Rüyada acı kavun görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada acı kavun yemek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Rüyada kavun yedirmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye kavun vermek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş kavun görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevsimsiz kavun görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada birinin kavun yediğini görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada olmuş kavun görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments