Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ana kucağı görmek

Rüyada ana kucağı görmek

Rüyada ana kucağı görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada ana kucağı gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada ana kucağı görmek hayırlı haberler getireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ana muhalefet liderini görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada ana arı görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anasını görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada fatima anayı görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Rüyada fatma anamızı görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ana sütü içmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yüzünü güldüreceğine delalet eder.

Rüyada fatma anayı görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments