Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ana arı görmek

Rüyada ana arı görmek

Rüyada ana arı görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, işlerini yoluna sokacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Rüyada ana arı gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada ana arı görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada birini anadan üryan görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ana ve babayı görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anadan üryan görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Rüyada meryem ana görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatma anamızı görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada anadan üryan olmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada fatma ananın elini görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments