Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık ampul görmek

Rüyada kırık ampul görmek

Rüyada kırık ampul görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık ampul gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kırık ampul görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ampul görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ampul ışığı görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak ampul görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ampul yakmak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sönük ampul görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ampul kırmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ampul yemek günah işleyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments