Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirle birini dövmek

Rüyada demirle birini dövmek

Rüyada demirle birini dövmek karanlığın biteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işarettir.

Rüyada demirle birini dövmek gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada demirle dövmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, isteklerine kulak vereceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet eder.

Rüyada demirle birini dövmek hüsrana uğrayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Rüyada demirle adam dövmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada demirden merdiven çıkmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir para toplamak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine demir para verdiğini görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada demir yakmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments