Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir satin almak

Rüyada demir satin almak

Rüyada demir satin almak evi yoksa ev alacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, verimliliğinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada demir satin almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Rüyada demir kova görmek arzuların yerine geleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada demir çubuk görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kötü yollara gireceğine, maddi gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada demir sesi duymak aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada ölüye demir para vermek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, dertlerinin artacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet eder.

Rüyada demirsiz balkon görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, rızkından olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulur.

Rüyada kırık demir para görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir boru görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet eder.

Rüyada demir şiş görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments