Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kepenk görmek

Rüyada demir kepenk görmek

Rüyada demir kepenk görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir kepenk gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Rüyada demir kepenk görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kepenk kapatmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kepenk indirmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepenk kapamak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kepenk açmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kepenk görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulur.

Rüyada demir eritmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir koltuk görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments