Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kapı yıkamak

Rüyada demir kapı yıkamak

Rüyada demir kapı yıkamak yalnız kalınacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hevesinin kursağında kalacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir kapı yıkamak gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada demir kapı yıkamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada demir kapı yapmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek mal ve para kazanılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kapıdan geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada demir kapı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklı kapı görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kapıdan içeri girmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada demir kapıya tırmanmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments