Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir demet gül görmek

Rüyada bir demet gül görmek

Rüyada bir demet gül görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulur.

Rüyada bir demet gül gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada demet beyaz gül görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bi demet gül almak hayata küsecek duruma geleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir demet gül almak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada gül demeti almak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül demeti almak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir demet pembe gül görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşamının uzun olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı demet gül görmek kalben çok rahat edileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Rüyada bir demet beyaz gül görmek sorunları başarıyla çözmeye, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments