Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi demet gül almak

Rüyada bi demet gül almak

Rüyada bi demet gül almak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, ekonomik olarak zayıflayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi demet gül almak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada kırmızı gül demetleri görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada gül demeti görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir demet beyaz gül görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir demet gül görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı demet gül görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, hastalığının düzeleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir demet gül almak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir demet kırmızı gül görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işarettir.

Rüyada gül demeti almak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments