Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikli peynir görmek

Rüyada delikli peynir görmek

Rüyada delikli peynir görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, başarı için fırsatların artacağına, çok para kazanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada delikli peynir gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada delikli peynir görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Rüyada pantolonu delik görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Rüyada delik çizme görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda delik görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evde fare deliği görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında delik görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, başarısız olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına inanılır.

Rüyada vücutta delik görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments