Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikli ayakkabı görmek

Rüyada delikli ayakkabı görmek

Rüyada delikli ayakkabı görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına inanılır.

Rüyada delikli ayakkabı gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada ayakkabının delik olduğunu görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada delikli ayakkabı görmek canının sıkılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı delik görmek işlerin büyüyeceğine, zayıflayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada delik ayakkabı görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, zorlukları atlatacağına yorulur.

Rüyada delik ayakkabı giymek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, beğenilen işlere imza atacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı delik görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ucu delik ayakkabı görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments