Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek düsük yapmak

Rüyada bebek düsük yapmak

Rüyada bebek düsük yapmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yeni bir iş bulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek düsük yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada bebek düsük yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düsük bebek görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dügün alayı görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kazancının bol olacağına, başarılarının kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada damdan düsmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Rüyada düsmanla dost olmak zorlukların geride kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada düsmanlari görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada düsük yaptıgını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Rüyada dügme dikmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zorluklarının kalmayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments