Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli eşya görmek

Rüyada değerli eşya görmek

Rüyada değerli eşya görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, beklediklerini duyacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada değerli eşya gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli eşyanı kaybetmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bilakis malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli bir eşya kaybetmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine tabir olunur.

Rüyada değerli eşyalar görmek kişinin şifaya kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada değerli eşya çaldırmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli eşya bulmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli eşyalar bulmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, onlara çok bağlı olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada değerli eşya görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments