Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almak ve namaz kılmak

Rüyada abdest almak ve namaz kılmak

Rüyada abdest almak ve namaz kılmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak ve namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret eder.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada abdestsiz cenaze namazı kılmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılmak abdest almak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak ve namaz kılmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalettir.

Rüyada cuma namazı kılmak için abdest almak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak çok güzel günler geçireceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments