Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedenin namaz kıldığını görmek

Rüyada dedenin namaz kıldığını görmek

Rüyada dedenin namaz kıldığını görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada dedenin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Rüyada dedenin namaz kıldığını görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılan dede görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın namaz kıldığını görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yatsı namazı kıldığını görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kıldıran kadın görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Rüyada vitir namazı kılmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uygunsuz namaz kılmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments