Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak

Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak

Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın üzerinde namaz kılmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak dertlerin günden güne daha da artacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada mezarın yanında namaz kılmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta namaz kılmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada mezarda namaz kılmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye yorulur.

Rüyada mezar başında namaz kılmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, günbegün kötüleşeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments