Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vitir namazı kılmak

Rüyada vitir namazı kılmak

Rüyada vitir namazı kılmak kapanan bütün kapıların açılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vitir namazı kılmak gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada vitir namazı kılmak yalan söyleyeceğine, neşesini kaçıracağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada vitir vacip namazı kılmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada su üzerinde namaz kılmak kötü günlerinden kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin avlusunda namaz kılmak kazancının katbekat artacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak üstünde namaz kılmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yol üzerinde namaz kılmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Rüyada abdestli namaz kılmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir camide namaz kılmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments