Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dede öpmek

Rüyada dede öpmek

Rüyada dede öpmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dede öpmek gördüyseniz:

  • Seyahat etme veya size bazı konularda rehberlik edebilecek kişilerle sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, farklı şeyler deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Rüyada dedemin elini öpmek o masumların bedduasını alacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dede öpmek acı veren durumların vuku bulacağına, kalp kırmaya, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dedemi öpmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş dedeyi öpmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments