Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayımın kızını görmek

Rüyada dayımın kızını görmek

Rüyada dayımın kızını görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada dayımın kızını gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada dayının kızını görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işaret eder.

Rüyada dayı kızını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı kızıyla evlenmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada dayısının kızını görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dayı kızıyla öpüşmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret eder.

Rüyada dayımın kızını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada dayı kızı görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayısını öpmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments