Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davetiye aldığını görmek

Rüyada davetiye aldığını görmek

Rüyada davetiye aldığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada davetiye aldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada davetiye aldığını görmek sağlık sorunlarının artacağına, verimliliğinin artacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnet davetiyesi görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıtmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pembe davetiye görmek kötü haberlerin alınacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi yazmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, şansının kendinden yana olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi nişan davetiyesini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak kazancının ilk önce azalacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments