Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbuka sesi duymak

Rüyada darbuka sesi duymak

Rüyada darbuka sesi duymak layık olduklarına sahip olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işlerinin azalacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada darbuka sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Rüyada darbuka sesi duymak emeklerinin karşılığını bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada darbuka çalmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada darbuka görmek insanların hayır dualarının alınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada darbuka çaldığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çekirge sesi duymak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işarettir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak güzel bir hayat geçireceğine, işlerin iyiye gideceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada evliyanın sesini duymak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dua sesi duymak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, gönül gözünün açılacağına, çevre değiştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments