Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel beyaz elbise giymek

Rüyada dantel beyaz elbise giymek

Rüyada dantel beyaz elbise giymek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dantel beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek kırgınlık yaşanacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantel beyaz elbise giymek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah dantel elbise giymek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, güzel günler görüleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli elbise giymek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada dantel elbise giymek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah dantelli elbise giymek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments