Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel örmek

Rüyada dantel örmek

Rüyada dantel örmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yalan söylemeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dantel örmek gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada tığla dantel örmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel örmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dantel örmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada örgü yelek örmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını örmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yün örmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iple örgü örmek ruhunun şifa bulacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün saçını örmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments