Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını örmek

Rüyada kendi saçını örmek

Rüyada kendi saçını örmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, iyiliğe kavuşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine yorulur.

Rüyada kendi saçını örmek gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada başka birinin saçını örmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, idealist kimse olacağına inanılır.

Rüyada saçını örmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını örmek en küçük sorunda parlayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada saç örgü örmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç örmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerinde kara geçeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saç örmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını örmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün saçını örmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, toplumda yükseleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments