Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans görmek

Rüyada dans görmek

Rüyada dans görmek yeni fırsatlar sunulacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dans gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada buzda dans etmek kişinin muradına ereceğine, içinin de rahat edeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle dans ettiğini görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyle dans etmek ayaklandıracağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kızla dans etmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dans ettiğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle dans etmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Rüyada dans edeni görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta dans etmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments