Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda dans etmek

Rüyada buzda dans etmek

Rüyada buzda dans etmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına yorulur.

Rüyada buzda dans etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada buzda dans etmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşınla dans etmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla dans etmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, içsel güvensizliklerinize delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dans ettiğini görmek ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada anneyle dans etmek gülen yüzünün de solacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla dans etmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşla dans etmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir kızla dans etmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments