Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dans etmek

Rüyada mezarlıkta dans etmek

Rüyada mezarlıkta dans etmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dans etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada mezarlıkta dans etmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip dans etmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle dans etmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dans ederken görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sanatçıyla dans etmek evindeki huzurun bozulacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birisiyle dans etmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle dans etmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, zor günlerin sona ereceğine, kazancını artıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments