Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadıyla kavga etmek

Rüyada damadıyla kavga etmek

Rüyada damadıyla kavga etmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada damadıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada damadıyla kavga etmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada damatla kavga etmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damatlık giydiğini görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat olmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada iki gelin iki damat görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, adının fesada karışacağına yorulur.

Rüyada damadına sarılmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek isabetli kararlar alacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments